lørdag den 28. december 2013

Alle har ret til en vinduesplads!

Nyhavn Rejser pa gaden med nyt katalog - sænker loftet for deltagerantal pa rundrejser.
Med udgivelsen af rundrejsekataloget for 2014 fører Nyhavn Rejser an med kundernes ønske i centrum, og sænker loftet for deltagerantal pa deres kendte rundrejsekoncept. Det er der mere end e n god grund til, forklarer direktør Henrik Fuglsang:

"Pa vores Kenya og Tanzania rundrejse har vi eksempelvis ma ttet begrænse antallet til maksimalt 12 deltagere, da vi ellers ikke ville kunne garantere vinduespladser pa safaribusturene. Na r det kommer til den slags store naturoplevelser, synes vi egentlig, det er ret simpelt: Alle har ret til en vinduesplads!"

Sund fornuft

Over hele linjen emmer fastlæggelsen af deltagerantallene af "sund fornuft", som Henrik Fuglsang formulerer det. Sa ledes har man pa rundrejsen til 'det ukendte Syditalien' ska ret deltagerantallet til nøjagtigt 22 deltagere. Man har nemlig vurderet, at det vil være for upraktisk at manøvrere flere ind pa de sma , charmerende syditalienske fortorvsrestauranter:

"Det nytter jo ikke noget, at vores guider ma sta og splitte en gruppe pa 30 op i to lejre, bare fordi der er frokost", ræsonnerer Henrik Fuglsang.

Ogsa pa rundrejsen til Borneos og Malaysias jungler har man tænkt sig godt om - her er deltagerantallet beska ret til 15:

"Vores erfaring har været, at hvis man laver længere trekkingkæder gennem junglen, sa na r de bagerste aldrig op og ser de mest sky dyr, før de er forsvundet igen", pa peger Henrik Fuglsang.

Tænk sma t

Nyhavn Rejser vil med tiltaget "tænke sma t", og tankegangen bag har rod i et gennemga ende ønske om at sætte endnu større fokus pa individuelle behov fremfor volume og pris:

"Vi vil langt hellere tale om, hvordan vi kan give folk en fantastisk oplevelse, sa de fa r lyst til at komme igen. Det kan vi blandt andet ved at begrænse deltagerantallene", udtaler Henrik Fuglsang, der iøvrigt henviser til en kundetilfredshedsundersøgelse udført af konsulenthuset Valcon, hvor Nyhavn Rejser ikke blot fik højst score blandt alle deltagende rejsebureauer, men blandt samtlige 299 deltagende virksomheder.

Nyhavn Rejsers 2014 katalog for rundrejser med dansk rejseleder er pa gaden i dag.

Læs mere her

tags: direktør, restaurant, Kenya, Malaysia, Nyhavn, virksomhed, rejsebureau, rundrejse, rejseleder, 2014,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar