tirsdag den 17. september 2013

Foredrag om børns søvn på Amager

Foredraget "Læs, Syng og Sov! - Giv dit barn intelligente sovevaner" kan nu opleves på Amager.

Dette foredrag er et unikt samarbejde mellem Jeanette Wegge-Larsen fra Sovecoach.dk og litteraturformidler Merete Laustsen fra Litfo.dk.

Dette to i ét foredrag giver dig viden om dit barns søvn samt redskaber til at lære dit barn gode sovevaner eller til at løse eventuelle udfordringer, samtidig med at du kan hente inspiration til at gøre godnatlæsningen både hyggelig og udviklende for dit barns sprog og senere læsning.

Jeanette Wegge-Larsen fra Sovecoach.dk har siden 2007 hjulpet mere end 1500 familier til bedre sovevaner med redskaber, som bygger på tryghed, tillid og anerkendelse.

Merete Lausaen har en bred litteraturfaglig baggrund som bla. børnebibliotekar, børnebogsanmelder og litteraturformidler. Merete bidrager til dette foredrag med tips og ideer til hvordan du bedst muligt bruger tiden med dit barn og samtidig giver de bedste forudsætninger for sproglig udvikling, tekstforståelse og læsning.

Puttetid er et særligt og dyrebart tidspunkt på dagen, der giver mulighed for tæt samvær med dit barn og med gode putteritualer giver du dit barn de bedste forudsætninger for en god og sammenhængende nattesøvn.

INFO.

TID: Torsdag d. 10. oktober kl. 19.00

STED: "Pavillionen", Praghs Boulevard 50A, 2300 Kbh S (samme sted som sundhedsplejen holder til).

BILLETTER: koster 199 kr pr. person og inkluderer adgang til Sovecoach.dk´s populære Soveteori (e-bog). Kan bookes online på www.sovecoach.dk/priser (foredrag/events).


Læs mere her

tags: Amager, 2007, sprog, coach,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar