torsdag den 6. juni 2013

Over 7000 mennesker til familiemesse ved Holstenshuus

89 udstillere havde valgt at bakke op omkring eventen.

Blandt udstillerne var der alt fra fynske gastronomiske fristelser, til biler fra lokale partnere der kunne købes. Ifølge en af messens deltagere, direktør Henrik Skov fra SkovRejser.dk, var folk glade og nød det gode solskinsvejr.

SkovRejser.dk er en relevant deltager for faaborggenserne, da rejseformidleren sælger tyske rejser med afrejse primært fra Hamborg. Fordelen for faaborggenserne, er at de kan tage færgen imellem Bøjden og Fynshav, hvorfra der ikke er langt til Hamborg Lufthavn.

Vi var meget overraskede over hvor imødekommende faaborggenserne har været overfor konceptet, og jeg har faktisk stadig ondt i halsen af at snakke med så mange glade mennesker, siger direktør Henrik Skov .

Virksomheden har samlet 60 tyske rejsebureauer i én dansk søgemaskine, så kunder i Region Syddanmark kan få adgang til de billige tyske rejser, uden selv at være nødt til at gennemgå markedet med den tysk-danske ordbog i hånden.

Kommer helt sikkert igen

Det er helt sikkert at vi kommer igen næste år. Ikke nok med at det var en hyggelig dag, så nåede vi at sælge en del rejser imens vi var på messen, hvilket har været en god investering, siger direktør Henrik Skov .


Læs mere her

tags: direktør, rejsebureau, Ford, søgemaskine,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar