fredag den 19. april 2013

Foreningen Far åbner i Horsens

Foreningen Far til Støtte for Børn og Forældre åbner den 22. april gratis forældrerådgivning i Horsens. Foreningen glæder sig til, at byde forældre, bedsteforældre, bonusforældre og pårørende af begge køn velkommen.

Foreningen Far er en frivillig forening med ca. 40 års erfaring på familieområdet. Foreningen har i dag ca. 100.000 besøgende fra 300 danske byer og 50 lande om året via personligt fremmøde i den åbne rådgivning, landsdækkende telefonrådgivning, foreningens hjemmeside www.foreningenfar.dk samt på de sociale medier.

Foreningen rådgiver forældre indenfor:

Positivt samarbejde
Samlivets ophør
Faderskab
Fædre barsel
Forældremyndighed
Bopæl og samvær
Forældrejura
Ligestilling

Foreningen Far til Støtte for Børn og Forældre har fokus på hele familien og alle familieformer i Danmark. Vi oplever det skaber bedre livskvalitet i familierne, bedre samarbejde og kommunikation, gladere forældre og mere trygge børn, lavere skilsmisserater, samfundsøkonomiske besparelser og mere motiverede og engagerede medarbejdere i erhvervslivet.

Alle kan møde op i den åbne rådgivning for en snak om familiespørgsmål.

Lokalerne i Horsens Sund By
Åboulevarden 52
8700 Horsens
Horsens@foreningenfar.dk

Åben rådgivning:
mandag i ulige uger kl. 19-21.

Foreningen Far står tilrådighed i Horsens for positivt samarbejde, hvor lokale virksomhederns personale afdelinger, bibliotekerne, lægehuse og socialforvaltningen er velkommen til at henvise til Foreningen Fars gratis rådgivning.

Foreningen Far arbejder frivilligt.

Læs mere her

tags: Danmark, Horsens, økonomi, virksomhed, biblioteker, erhvervslivet, skilsmisse, livskvalitet, kommunikation, samfundsøkonomi,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar