mandag den 26. december 2011

Danskerne forventer gadgets under juletræet

Forbrugerelektronik står igen i år højt på danskernes ønskesedler. I hvert fald hvis man skal dømme efter den markante efterspørgsel, som Codan lige nu oplever på forsikringer, der specifikt dækker skader på elektroniske apparater.

I sommer lancerede Codan Forsikring en ny elektronikdækning som tillæg til de almindelige indboforsikringer. Efterspørgslen har været til at tage og føle på, og interessen fortsætter med uformindsket styrke her op til jul.

?Siden lanceringen har vi oplevet en ret markant efterspørgsel, særligt set i lyset af, at vi ikke har markedsført produktet offensivt. Vi tolker primært den store efterspørgsel som et udtryk for, at populære gadgets som smartphones, bærbare og tablets spiller en stadig mere central rolle for danskernes dagligdag. Og i det perspektiv er det særdeles positivt, at folk også husker forsikringen,? siger produktchef Jesper Franch, Codan, og tilføjer:

?Da vi nu skriver december, kan vi selvfølgelig også se interessen som et tegn på, at folk vil være på den sikre side, hvis ønsket om en hård, digital pakke går i opfyldelse.?

Slipper for at forsikre hvert apparat for sig

Forsikringen dækker alle hjemmets elektroniske apparater. Man slipper dermed for at købe individuelle tillægsforsikringer for hvert enkelt produkt, hvilket kan være en medvirkende årsag til produktets popularitet.

?Noget kunne tyde på, at forbrugerne er blevet opmærksomme på, at der findes et alternativ til forhandlernes tillægsforsikringer, hvor man typisk tegner en ny forsikring for hvert nyt elektronisk apparat. Med en samlet elektronikdækning slipper man for at tage stilling til tilbuddene om tillægsforsikring hver gang, man køber elektronik og det gør det jo lidt nemmere at købe julegaver,? siger Jesper Franch.

Fakta om Codans elektronikdækning

· Forsikringen dækker elektriske apparater, som er købt som nye fra en butik eller via en dansk internetbutik. Udstyret skal være købt i Danmark og dækkes kun, hvis det anvendes privat.

· Forsikringen dækker husstandens produkter i op til fire år fra købsdato inklusiv de produkter, der er købt, inden forsikringen blev tegnet (tilsvarende i op til fire år fra købsdato).

· Forsikringen dækker pludselige skader (udefra kommende skader, hvor både skadens årsag og skadens virkning er øjeblikkelig og uventet) og funktionsfejl (indefra kommende skader, som gør det elektriske apparat uanvendeligt efter dets oprindelige formål).

Læs mere her

tags: internet, Danmark, december, julegave, husstand, øl,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar