torsdag den 14. oktober 2010

Nyt online magasin om graviditet og fødsel

Hjertelyd.dk er et nyt online magasin om graviditet, fødsel, babyer, børn, og andre relaterede emner. Bag hjertelyd.dk står Rikke Bachmann. Rikke er 29 år og bosat i Næstved sammen med sin samlever Lars og hans datter Simone på 13 år. Sammen har de datteren Andrea på 8 mdr. og ja så venter de en mere til september.

 

Hjertelyd.dk er et magasin skrevet af gravide, til gravide! På hjertelyd vil der være tips og trends inden for babyudstyrhttp://www.hjertelyd.dk/emne/babyudstyr">babyudstyr>, børnetøj, ventetøj osv. Samtidig vil der være spændene artikler om alt hvad der rør sig i den søde ventetid. Der vil også løbende være konkurrencer, hvor der vil være spændene ting og sager til den lille ny på højkant.

 

På hjertelyd.dk skriver vi om de emner der oppe i tiden, og som man som gravid søger efter, siger Rikke Bachmann. Rikke skriver selv de fleste artikler, men modtager også artikler skrevet af andre gravide eller nybagte mødre. Det gælder om at dække alle de mange emner der er, når man henvender sig til den målgruppe, så derfor vil jeg gerne have andres input også, udtaler Rikke Bachmann. Hjertelyd.dk">http://www.hjertelyd.dk">Hjertelyd.dk har blandt andet lavet en aftale med en række professionelle jordemødrer, som vil besvarer spørgsmål fra Hjertelyd’s læsere.

 

Rikke siger – Jeg har selv lige været på barsel, og ved hvor lang en barsel kan føles, så derfor brugte jeg lang tid på at forberede mig til den store dag hvor jeg skulle føde, ved at læse en masse om graviditet og fødsel på Internettet. Allerede dengang fandt jeg ud af, at der manglede en hjemmeside, hvor man kunne finde en masse god og spændende læsestof skrevet af gravide til gravidehttp://www.hjertelyd.dk/emne/gravid">gravide>, og ideen til hjertelyd.dk opstod.

 

Vi har lanceret hjertelyd.dk her den 1. marts siger Rikke, og konstatere at starten bliver hård, men vi har allerede planlagt de første konkurrencer, som kommer til at løbe af stablen henover de næste måneder.

 

I kan kontakte Rikke Bachmann på href="mailto:rikke@hjertelyd.dk">rikke@hjertelyd.dk">color="#0000ff">rikke@hjertelyd.dkwww.hjertelyd.dk">http://www.hjertelyd.dk/">www.hjertelyd.dk


 

Læs mere her

tags: konkurrence,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar