fredag den 8. oktober 2010

Bryllupsdrømme hos Weddingdeluxe

2010 tegner til at blive et år med færre bryllupper end nogensinde før. En af forklaringerne er manglende konkurrence i bryllupsbranchen. Nyt bureau tager kampen op.

På blot ét år er antallet af nygifte ægtefolk faldet med 4500 til det laveste niveau i 16 år ifølge Danmarks Statistik. Bryllupsplanlæggere og branchefolk kalder forklaringen enkel: finanskrisen har fået især unge til at fravælge drømmen om en tur op ad kirkegulvet - simpelthen fordi de ikke har råd.

Men det skal være slut, mener bryllupsarrangør Lina von Bale, der netop er gået i luften med firmaet Wedding Deluxe.

"Rygtet er jo, at det er dyrt at blive gift, og det er synd og skam, for det passer simpelthen ikke," siger Lina von Bale, som skyder skylden på manglende konkurrence.

"De priser, der er på markedet, kan bureauerne simpelthen ikke være bekendt. De ripper de forelskede brudepar fuldstændigt med horrible priser og mange skjulte gebyrer."

Selvgjort er dyrt gjort

Et gennemsnitligt dansk bryllup kostede i 2008 hele 100.000 kroner. Men reelt kan det gøres langt billigere, så også studerende og unge kan få deres drøm opfyldt. Faktisk billigere end at gøre det selv.

For eksempel arrangerer Wedding Deluxe bryllupper for ned til 30.000 kroner for 40 gæster. Og er der en smule mere at rutte med, kan festen holdes både på Hawais sandstrande, Frankrigs bondeslotte eller måske under vandet - alle drømme kan opfyldes. For eksempel har bureauet netop sendt 46 gæster fire dage til Tenerife for 100.000 kroner inklusiv overnatning, transport, mad, drikke og selvfølgelig festen. "Vi har fået forhandlet os til nogle fantastiske samarbejdsaftaler, så vi kan levere samme kvalitet som andre bureauer, bare langt billigere. Og så tager vi bare ikke overpris - for alle har ret til et drømmebryllup," siger direktør Lina von Bale.

Hvem står bag Wedding Deluxe
Wedding Deluxe er Danmarks nye bryllupsarrangør med priser, hvor alle kan være med, og har åbnet kontorer i København, Århus, Kolding og Stenløse. For helt ned til 30.000 for 40 mennesker, arrangerer vi eksklusive bryllupper af alle slags.

Lina von Bale er tidligere direktør for vikarbureauet Scandia Vikar, som hun solgte sidste år. Hun er uddannet par- og psykoterapeut og har tidligere fungeret som bryllupsarrangør i Litauen, hvor hun er født og opvokset.

Læs mere her

tags: København, direktør, finanskrisen, Danmark, 2010, 2008, Århus, Frankrig, Kolding, Danmarks Statistik, bryllup, studerende, konkurrence, vikar, Litauen,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar