torsdag den 14. juli 2016

Stress eller Strain


ALDRIG mere stress...Den mest almindelige sygemelding i virksomheder i dag, skyldes stress. Omkostningerne ved stress, både økonomisk og menneskeligt er tårnhøje for såvel den stressramte som virksomheden. Derudover er der den pris samfundet betaler for at få den sygemeldte tilbage på arbejdsmarkedet.

Ofte følger både angst og depression med i kølvandet på stress - lidelser der kan være særdeles svære at håndtere og i værste fald invaliderende.
Der er dog en metode til at undgå stress - nemlig ved at arbejde METAkognitivt på det forebyggende niveau. Deltagerne lærer hvorledes de ved få enkle ændringer i deres tænkning, kan undgå at blive påvirket negativt af at have travlt - det vi kalder STRAIN, den positive side af stress.

Resultatet er, at sygefraværet nedbringes betragteligt - medarbejdertilfredsheden øges, og virksomhedens omkostninger ved at forebygge fremfor at helbrede, nedbringes.

Psykoterapeut & Business Coach Stig Sølvhøj og Klinisk Psykolog Linda Burlan Sørensen, har i samarbejde udarbejdet et 2 dages kursus der er målrettet sætter de kursister der deltager i stand til at undgå fremtidig stress.

Potentialet er umådeligt stort både for det enkelte menneske, virksomhederne OG ikke mindst samfundet, der alle betaler en høj pris i forbindelse med netop stress.

"Just Strain" hedder kurset der indtil videre kun er gennemført og udbydes i virksomhedsregi - og med særdeles gode tilbagemeldinger fra både deltagere, ledere og HR funktionerne.

I løbet af efteråret udbydes åbne kurser udover de virksomheder der allerede nu, har planlagt at udbyde dem internt.



Læs mere her

tags: økonomi, RAI, virksomhed, omkostninger, stress, arbejdsmarked, helbred, depression,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar