lørdag den 15. august 2015

Ny bog: Syrn selv – Sund konservering og forædling med mælkesyrebakterier


Den første bog på dansk om at konservere med mælkesyrebakterier, eller mælkesyregæring - en gammel teknik som Camilla Plum i sine tv-programmer igen har gjort til et hit i hjemmekøkkenet. Kom med i køkkenet, og prøv kræfter med at syrne grøntsager. Syrning vil sige at forædle og konservere grøntsager med hjælp fra mælkesyrebakterier. Syrningen får fine smagsnuancer frem i grøntsagerne, og næringsstoffer bevares. Dine syrnede grøntsager er derfor fyldt med vitaminer, og de giver et friskt pift på frokost- og middagsbordet.
I bogen får du en grundig gennemgang af de enkelte trin i syrningen, en række inspirerende opskrifter fra forskellige dele af Europa på syrnede grøntsager og retter, som grøntsagerne passer godt til.
Bogen giver desuden tips til, hvordan du selv kan komme i gang med at dyrke dine grøntsager, og et indblik i de processer, der foregår under syrningen, så du får en større forståelse. At syrne grøntsager er helt i tråd med manges ønske om større enkelhed, om at "gøre det selv" og leve mere bæredygtigt og i tættere kontakt med naturen.

Bogen udkommer d. 17. august 2015 på TURBINE forlaget

Syrn selv // Karin Bojs // På dansk ved Camilla Pi Kirkegaard // TURBINE, Aarhus 2015 // ISBN: 978-87-406-0234-0 // 144 sider // Vejledende pris 249,95

For yderligere oplysninger og anmeldereksemplarer kontakt venligst, Marie Jensby.

Læs mere her

tags: Europa, Vejle, bakterie, vitaminer,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar