onsdag den 4. marts 2015

Ret&Råd får nyt kontor i Aarhus

Den 1. marts 2015 åbnede advokatkæden Ret&Råd specialistkontor med adresse på Banegårdspladsen 20, 1.tv., Aarhus C. Kontoret vil udelukkende beskæftige sig med familie-/arveret, dvs. skilsmisser, te-stamenter, ægtepagter, dødsbobehandling og den privatretlige del af generations-skifter for virksomhedsejere. Specialister samlet ét sted til gavn for kunderne
Ret&Råd Aarhus C er en del af advokatfirmaet Ret&Råd Grønbæk & Huuse, der pr. 1 marts 2015 vil have kontor i henholdsvis Århus og Randers.

Kontoret bemandes af Anne Kjærhus Mortensen, advokat(L) og ekstern universi-tetslektor i områderne 'Arv og Pension' samt 'Privat Generationsskifte'. Dorthe Østerby, advokat(H) og autoriseret bobestyrer samt Henriette Lyhne, advokat(L) og autoriseret bobehandler.

Det er vores ønske, at lave et højspecialiseret kontor inden for det privatretlige om-råde. Udviklingen i reglerne inden for familie/arveretten og pensionsretten det se-neste årti har medført et behov for specialiserede kompetencer. Dette ses bl.a. ved den nye arvelov, skelsættende ændringer indenfor pensionsområdet, og senest betænkningen med forslag til ændring af retsvirkningsloven, der regulerer ægtefæl-lers formueforhold.

Læs mere her

tags: Århus, retten, advokatfirma, Randers, virksomhed, skilsmisse,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar