fredag den 24. maj 2013

Tønder-familier får en god start sammen

Nye hold på populært forældrekursus i Tønder Kommune oprettes til efteråret

I Tønder Kommune kan kommende forældre gratis få hjælp til at få en god start sammen som ny familie. Og det er et tilbud, som er populært. Flere end 100 familier deltager allerede. Og nu kan endnu flere få glæde af tilbuddet.

Nye hold på forældrekurset En god start - sammen oprettes til efteråret med kursusstart henholdsvis i august, oktober og november.

En god start - sammen er et forløb, der både omfatter perioden inden fødslen og en periode på to og et halvt år efter fødslen.

- Kurset er et tilbud til alle, der venter barn i Tønder Kommune - både forældre, som skal have deres første barn, og forældre, som har fået børn tidligere. Tilbuddet er for både fædre og mødre, men også for aleneforældre eller forældre, som lever i en anden familieform, fortæller projektkoordinator Ann Møller Gram fra Tønder Kommune.

Kurset omfatter 11 mødegange, der bl.a. byder på erfaringsudveksling med andre forældre, information om forældrerollen , børnenes behov og udvikling, hjælp og støtte til netværks- og familiedannelse mm.

Interesserede forældre kan tilmelde sig via kommunens hjemmeside under Borger -> Familie og Børn -> Graviditet -> En god start - sammen. Her er der også adgang til en folder med flere oplysninger om tilbuddet.
http://www.toender.dk/Borger/Familie-og-boern/Graviditet-foedsel-og-adoption/Foedselsforberedelse/En-god-start--sammen.aspx

Kontaktinformation
Ann Møller Gram
projektkoordinator
Tlf. 74 92 94 42
Mobil 29 17 03 55
E-mail: amg@toender.dk

Læs mere her

tags: Tønder,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar