mandag den 11. marts 2013

Gjensidige og Nykredit styrker samarbejdet

Gjensidige og Nykredit styrker nu det strategiske samarbejde, som parterne indgik i 2010, da Nykredit solgte Nykredit Forsikring A/S til Gjensidige.

Den daværende aftale om salg af forsikringer til Nykredits privatkunder justeres, så alle de forsikringsmæssige kompetencer samles hos Gjensidige, der får det overordnede ansvar for kundebetjeningen i Nykredit Forsikring. Det betyder, at Gjensidige overtager 32 assurandører og 9 kunderådgivere fra Nykredit-koncernen. Nykredits fokus på forsikring til privatkunder bliver fremover i højere grad koncentreret om at henvise kunder til Gjensidige, der herefter tager den direkte kontakt til kunderne omkring rådgivning og salg. Dermed får kunderne en direkte glæde af de stærke forsikringskompetencer, som Gjensidige samlet råder over.

Koncerndirektør i Nykredit Karsten Knudsen fortæller om formålet med ændringen af aftalen:

Gjensidige og Nykredit har besluttet at styrke samarbejdet og udnytte hinandens styrker. Gjensidige får samlet forsikringskompetencer og ressourcer og skal tage sig af rådgivning og servicering af Nykredit Forsikrings kunder i fremtiden. Nykredit har fortsat en vigtig rolle i forhold til salg af forsikring.
Koncerndirektør for Nordic i Gjensidige Kim Rud-Petersen ser spændende perspektiver i den nye samarbejdsmodel:

Jeg er sikker på, at vi med denne ændring kan få udnyttet potentialet i samarbejdet endnu bedre. Jeg ser det som en fordel for begge parter, at vi i Gjensidige får ansvar for hele den del af værdikæden, hvor vi har vores spidskompetencer nemlig forsikring. En anden vigtig ting er, at vi via denne ændring får mulighed for at skabe mere optimale processer til gavn for kunderne.

Kontakt
For yderligere oplysninger kontakt venligst kommunikationsdirektør Nels Petersen på tlf. 44 55 14 70/mobil 20 22 22 72 eller kommunikationschef Trine Andrup på mobil 27 52 51 06.

Læs mere her

tags: 2010, direktør, Nykredit, kommunikation, strategi,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar