søndag den 24. februar 2013

Alletiders Hundefest

Det bliver et brag af en hundefest, når Vi med Hund atter slår dørene op til Vi med Hund-messen den 2. og 3. marts i Brøndby Hallen.

Fra lørdag den 2. til søndag den 3. marts går det endelig løs igen. Publikumssuccesen Vi med Hund-messen er tilbage og slår dørene op til et brag af en hundefest i Brøndby Hallen.

Så mis ikke chancen, men tag din hund og familie med, og lad jer inspirere af de mange underholdende og interessante sceneoptrædener og spændende stande, som hallen vil være fyldt op med. Til Vi med Hunds første messe i 2007 mødte ikke mindre end 11.000 hundeglade gæster op. Heriblandt Christin Halle, som er den lykkelige ejer af en skøn, gul labradortæve på tre år. Jeg havde en fantastisk oplevelse i Brøndby i 2007. Jeg tog hele vejen fra Jylland, men det var det hele værd, for jeg havde to fantastiske dage, hvor jeg drønede rundt fra det ene foredrag til det andet og fik set og hørt alt det, jeg havde glædet mig til hjemmefra . Ligesom sidst vil programmet for scenen være pakket med interessante foredragsholdere og god og sjov underholdning. Som man kan læse om på de kommende sider, kan man blandt andet opleve Dogdancing, Rally, opvisning fra Schæferhundeklubben, foredrag ved hundeadfærdsekspert Dorthe Odefey og meget, meget mere. Følg med på vmhmessen.dk, hvor du vil blive holdt opdateret om messen.

Slå dig løs i standene

Flere end 60 spændende stande byder dig velkommen med gode råd og vejledning, gode messetilbud og uanede mængder af inspiration til livet med din hund. Sæt god tid af til besøget, og slå dig løs blandt de mange stande hos bl.a. Royal Canin, Maxi Zoo, Dyrekassen, Bayvantic. Du kan for eksempel besøge de repræsenterede specialklubber og blive klogere på de mange forskellige hunderacer, der findes i Danmark. En af de specialklubber, som tidligere har deltaget, er Schæferhundeklubben. Her fortæller teamleder Martin Joensen om sin oplevelse på messen. Erindringen fra de tidligere års Vi med Hund-messer i Brøndby Hallen bringer stadig et smil frem og en masse dejlige minder. Det væltede ind med besøgende. Livet i vores lille stand var til tider ret hektisk, men det var både sjovt og givende, og vi fik virkelig mulighed for at fortælle om vores klub og at hjælpe schæferhundeejere med deres forskellige hundeproblemer. Det var en hyggelig weekend, hvor vi fik talt med et hav af mennesker, og det glæder vi os til at gentage til marts . Mød Schæferhundeklubben igen i år, hvor de kommer med deres dejlige hunde.

Messefakta:

Adresse: Brøndby Hallen, Brøndby Stadion
10, 2605 Brøndby, tlf. 4345 5800, www.broendby-hallen.dk

Åbningstider: Lørdag den 2. marts: kl.10-17.00, søndag den 3. marts: kl. 10-17.00

Billetpriser:
Voksne: 16+ 95 kr.
Børn: ml. 6-15 45 kr.
Børn: under 6 år Gratis
Familiebillet: (2 voksne + 2 børn) 245 kr.
Hunde: Gratis

For mere info besøg: www.vmhmessen.dk
Sociale medier: www.facebook.com/vmhmessen og www.twitter.com/vmhmessen

Pressekontakt:
Henrik Thorsager Andersen 28714452 henrik@adexpo.dk


Læs mere her

tags: Brøndby, Danmark, Jylland, 2007,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar