lørdag den 9. juni 2012

De foldbare spande, Scrunch-bucket, er kommet til Danmark

Efter stor succes i hjemlandet England, er de skægge spande, Scrunch-bucket, kommet til Danmark. De er lavet af silikone, og du kan folde dem sammen til det rene ingenting, så de kan være i strandtasken eller rejsekufferten.

På en rejse til Tallinn så Line Marie Wibroe, der driver brandhouset Andemors Verden, Scrunch-bucket.

"Jeg ved ikke hvor mange plastikspande, jeg gennem tiden har smidt ud, fordi de knækkede, eller fordi vi ikke kunne have dem med hjem fra ferie på grund af manglende plads i kufferten", fortæller hun. "Så da jeg så Scrunch-bucket, blev jeg forelsket til op over begge ører, for de kan foldes og presses sammen uden de går i stykker".

Da hun kom hjem, undersøgte hun derfor, om spandende var i Danmark. Da det ikke var tilfældet, kontaktede hun Funkit World, der står bag spandekonceptet - med henblik på at sælge dem til butikkerne i Norden.
Samarbejdet mellem Funkit World og Andemor kom hurtigt på plads, og de første spande lander på hylderne i butikkerne i disse dage.

Spandene kommer i otte friske farver og kan bruges til alt fra sand og vand, isterninger, krydderurter, over potteplanter til meget andet. De kan rumme 1,5 liter, og de kan tåle både høj varme og frost - og så taber de ikke farven ved brug eller fordi de bliver glemt i solen.

Størrelse: 1,5 liter.
Farver: Blå, rød, lilla, pink, grøn, orange, turkis og gul.
Materiale: Silikone.
Vejledende udsalgspris: 75 DKK.

Læs mere her

tags: England, Danmark, Vejle, silikone, krydderurter,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar